default-logo

Många kunder har redan webbhotell och domän när de kontaktar oss. De som inte har det undrar ofta vilket hotell de ska välja. Vi rekommenderar Oderland till våra kunder. Skälen är bl.a.:

  • 30 dagars öppet köp
  • Support dygnet runt.
  • cPanel, en utmärkt kontrollpanel. Gör det enklare att jobba med kundernas konton, man sparar dyrbar tid.
  • Möjlighet till inloggning via ssh. Gör det smidigare att utföra speciella jobb, exempelvis flytt av stora mängder filer.
  • Backup och återställning. Smidigt verktyg för återställning av kataloger och enskilda filer via kontrollpanelen.

Vi är inte på något sätt knutna till Oderland, eller får betalt för att skriva det här. Vi gillar dem helt enkelt! Och vi använder såklart Oderland också.

Om du har tänkt att använda Prestashop som plattform, så bör du inte lägga den hos Binero. Bl.a. har man vissa begränsningar i php-konfiguration vilket gör det problematiskt att arbeta med översättningar av butiken. Hos One.com har vi stött på problem vid uppgraderingar av Prestashop, vilket också gör detta till ett olämpligt val av webbhotell.

För mer krävande butiker, så som Magento, så rekommenderar vi i stället City Cloud eller Glesys där du kör en egen server i molnet. Fördelen är att du själv kan bestämma vilken prestanda, minnesmängd och diskutrymme som ska användas, och du betalar månadsvis för det som används. Behöver du exempelvis skruva upp prestandan under en begränsad tid, så gör du det och betalar bara för den utökade prestandan under tiden den används. Du kan sätta upp en egen server gratis under 30 dagar för att testa.

Om du är intresserad av billig drift av din Prestashop-butik, så hör av dig till oss. Vi erbjuder en övervakad VPS på europeiskt datacenter. Knappen nedan kan endast användas för betalning från kunder med driftavtal.