default-logo

Från 0:-

Att starta en E-butik behöver varken vara dyrt eller svårt. Vi har specialiserat oss på butiker byggda på öppen källkod, s.k. Open Source. Det är alltså gratis att ladda hem och använda, göra de förändringar som passar o.s.v. Butikerna är lättskötta och du administrerar butiken online i webbläsaren.

Det här behövs

För att kunna installera E-butiken krävs tillgång till webserver med stöd för PHP och MySQL. Klarar ni inte själv av att installera butiken, så gör vi det åt er till en fast kostnad på 995:- exkl. moms. Ni får en färdig butik med ett förval av installerade moduler anpassade för den svenska marknaden. Vi åtar oss även att sköta registrering av domännamn och beställning av webbhotell vid behov. Efter installationen så äger du butiken själv och betalar alltså inga månadskostnader till oss.

Betalningslösningar för din E-butik

Öka konverteringen i din butik med Klarna Checkout. Kunden får en smidig upplevelse utan att behöva skapa konto, utan anger bara de uppgifter som behövs för faktura och leverans. Det finns färdiga moduler för de flesta betalningsmetoder och marknader.

Nöjd-kund-garanti

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd med våra tjänster. Vi lämnar 10 dagars ”öppet köp” på installationen. Är du inte nöjd så får du pengarna tillbaka.